Accident urmat de incendiu, la ieșire din Mangalia, spre 2 Mai

0
1243

farmec.ro
carturesti.ro%20
Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au intervenit, în Mangalia. Potrivit primelor informații, lângă unitatea militară din Mangalia, pe pod, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă, urmat de incendiu.

O victimă este inconștientă

UPDATE. Sâmbătă, în jurul orei 13.05, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

Deplasați la fața locului, oamenii legii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism condus de o femeie de 63 de ani și o motocicletă condusă de un bărbat de 56 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. (sursa: focuspress.ro).

UPDATE 2 – Cuget Liber: Monica Macovei a fost implicată, sâmbătă, într-un accident în urmă căruia un motociclist a fost rănit. Accidentul s-a produs pe  pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai. Iată ce spune Monica Macovei despre accidentul în care a fost implicată: “Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbagsurile s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui.”, a postat Monica Macovei, pe pagina de Facebook.

Sursa foto: G4media.ro


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply