Elevii Școlii Gimnaziale Nr.3 au făcut primul pas spre transformarea Mangaliei într-un Oraș Smart! [FOTO]

0
726
Cea mai frumoasă lecție este aceea în care vezi cu proprii ochi rezultatele muncii! Când realizezi că ceea ce faci poate fi util si implementat cu succes pentru a îmbunătăți lumea din jurul tău, înseamnă că profesorul și-a atins scopul, pentru că “Educația este Evolutie!”

In cadrul evenimentului de Informatică marca „Meet and Code”, elevii Scolii Gimnaziale nr. 3 Mangalia au făcut primul pas sa poată incepe transformarea Mangaliei intr-un oraș Smart! Au programat plăcuțe microbit care să aprindă si să stingă iluminatul stradal, in funcție de valoarea citită de fotorezistor! Doamna profesoară Dumitru Alina ne-a convins că viziunea ei “Viitorul se scrie azi!” este tangibilă!

Continuăm să fim mereu plăcut surprinși, de patru ani consecutiv de cand Asociația de părinți “Albatros” implementează proiecte finanțate de Meet and Code, de perfecta îmbinare multidisciplinara ce caracterizează activitățile fiecărui eveniment de informatica si tehnologie. Acum s-au întrepătruns armonios: tehnologia, informatica, fizica responsabilitatea civică si arta! Inca o dovada ca este util sa ne însușim cunoștințe solide din diverse domenii, pentru ca ele ne pot deschide oportunități nebănuite!

Va lăsăm sa va delectați si dumneavoastră, vizualizând instantanee din activitățile evenimentului Meet and Code si va rugam sa ne spuneți daca v-am convins că Mangalia ar arata splendid ca Oraș Smart – in care tehnologia sa ajute la eficientizarea resurselor iar cetățenii sa se bucure de toate facilitățile pe care acesta le poate oferi!
Felicitări, dragii noștri copii pentru ca ati ales sa va folosiți timpul liber pentru a învăța ceva nou!

Multumim din toată inima doamnei profesoare Dumitru Alina pentru sufletul pus, an de an, de patru ani consecutiv, in proiecte, sub egida Meet and Code! Evenimentul online de informatică organizat de Asociația de Părinți “Albatros”, în colaborare cu Școala Gimnazială Nr.3 Mangalia: https://meet-and-code.org/ua/uk/event-show/7999

LIGHTS IN TOWN este finanțat cu ajutorul inițiativei Meet and Code, susținută la nivel european de compania de software SAP. În România, inițiativa este coordonată pentru cel de-al 6-lea an consecutiv de #AsociațiaTechsoup și susține evenimente online de tehnologie și programare aliniate cu misiunea Europe Code Week.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

(A transmis Cristina Humă, președinta Asociației de Părinți “Albatros”).


Mangalia News, 03.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply