România a obținut 4 medalii de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj disputate în Cehia

0
543

Medalie de aur pentru România! Campionatul Mondial de Canotaj de la Racice (Cehia) se încheie cu a 4-a medalie pentru tricolori!

Fetele din barca de 8+1 a României au terminat pe locul unu. Cu Magdalena Rusu, Iuliana Buhuș, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu, ambarcațiunea tricoloră a creat senzație în cursă.
La fel ca la întrecerea continentală, fetele au dominat psihologic cursa. Cu Simona Radiș concurând în ștroc la mai puțin de oră de faurul de la dublu vâsle, româncele au zburat azi spre un titlu mondial care nu a mai fost câștigat de 5 ani.

Felicitări, fetelor și antrenorilor!
România încheie această ediție a Campionatelor Mondiale cu 4 medalii de aur.
După un an fabulos, cu alte 8 medalii de la europene, 5 de aur – 3 de bronz, canotorii intră în vacanță cu sacul plin de medalii!
Felicitări, tuturor sportivilor, antrenorilor, oficialilor! Pânzele sus pentru calificarea la JO Paris 2024!

Imagini de la ceremonia de premiere! Simona Radiș și Ancuța Bodnar au cucerit astăzi a treia medalie de AUR pentru România la Campionatele Mondiale de la Racice, în proba de dublu vâsle feminin (W2x).
Campioane Olimpice la Tokyo 2020, duble Campioane Europene în 2022, atât la dublu vâsle feminin (W2x), cât și la 8+1 feminin (W8+), Simona Radiș și Ancuța Bodnar au dominat cursa din Finala de astăzi, devenind și Campioane Mondiale!
Cel mai frumos cadou pentru Ancuța Bodnar, care, astăzi, își aniversează ziua de naștere. La mulți ani!

Foto: Balint Czucz Photography.


Mangalia News, 25.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply