Primăria Oradea a dat startul valorificării energiei geotermale, în asociație cu pompe de căldură, pentru a produce agent termic necesar pentru încălzire și apă caldă

0
570
Marcel Ioan Boloș: „În urmă cu 12 ani, am luptat pentru o inițiativă despre care știam că este o șansă unică: Trecerea la încălzirea pe bază de apă #geotermală.

Astăzi, am avut ocazia să fiu prezent la lansarea lucrărilor proiectului care este actualizarea acelei inițiative. Primăria Oradea a dat startul valorificării energiei geotermale în asociație cu pompe de căldură, pentru a produce agent termic necesar pentru încălzire și apă caldă.

Mă bucur să văd că acest demers, care reprezintă o #premieră națională pe partea de inovație, devine realitate. Și ca să vedeți cât de interesant funcționează viața, întâmplarea face că proiectul a fost semnat tot de mine, în precedentul mandat la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene. Las mai multe detalii despre proiect și vizita mea de lucru în comentarii.

Cu această ocazie, m-am bucurat să îi revăd pe Florin Birta și Moș Marius, care nu se opresc nicio zi din munca spectaculoasă cu care ne-au obișnuit. O nouă dovadă a administrației eficiente pe care o conduc: prin Planul Național de Redresare și Reziliență, #Oradea s-a înscris deja cu inițiative în valoare totală de 97 de milioane de euro”.


Mangalia News, 21.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply