Mangalia – O nouă parcare de reședință, în zona Rozelor

0
634
Primăria Mangalia a finalizat încă o parcare de reședință, în zona Rozelor, pe amplasamentul fostului crematoriu.

Lucrările în teren au demarat în urmă cu aproximativ doi ani, când a fost demolat coșul de fum al crematoriului și clădirea dezafectată de foarte mulți ani. Noua parcare are 40 de locuri, este prevăzută cu platformă betonată și alveole pentru plantarea de copaci. Recent, o altă parcare de reședință a fost amenajată în zona IGAF. Tot aici, s-a intervenit la reamenajarea trotuarelor, au fost schimbați stâlpii de iluminat, iar cablurile electrice au fost îngropate în canalizații subterane.

„Mereu am ținut cont de solicitările locuitorilor din fiecare cartier, în ceea ce privește sistematizarea într-o zonă sau alta a orașului. Am identificat mai multe clădiri dezafectate, pe care am decis să le demolăm pentru a crea locuri de parcare, așa cum ne-au solicitat locatarii din zonă. Etapele pentru amenajarea parcării au durat ceva mai mult, întrucât am urmat toate procedurile legale de proiectare și execuție. În perioada imediat următoare, vom amenaja alte locuri de parcare și vom sistematiza toate zonele orașului”, a precizat edilul orașului, Radu Cristian.

Alte lucrări edilitare finalizate se referă la terenul de minifotbal din parcul „Diana”. În perioada imediat următoare, vor fi înființate noi locuri de joacă și spaţii de recreere, pe străzile Sirenei și Petru Maior, dar și pe strada Plopilor, la blocurile B1, B2 și B3, situate în stațiunea Neptun.


Mangalia News, 21.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply