Al XV-lea Congres Internațional de Istorie a Presei – Interviu realizat de Mădălina Corina Diaconu cu dl. Conf. univ. dr. Cătălin Negoiță, preşedintele Asociaţiei Române de Istorie a Presei

0
660
Departamentul de Limba și Literatura Română, Facultatea de Filosofie, Universitatea din Novi Sad, Asociația Română de Istorie a Presei, în parteneriat cu Ambasada României la Belgrad, Academia Română, Institutul de Istorie și Teorie Literară „G. Călinescu”, catedra de Limba și Literatura Română, Departamentul de Romanistică, facultatea de Științe Umaniste și Sociale, Universitatea din Zagreb, Biblioteca filialei Timişoara a Academiei Române, Biblioteca județeană „Lucian Blaga”, Alba Iulia, Institutul de Cultură al Românilor din Voivodina, cu ocazia aniversării a 40 de ani de la înființarea Departamentului de Limba și Literatura Română din Novi Sad, au organizat al XV-lea Congres Internațional de Istorie a Presei cu tema PRESA ROMÂNEASCĂ DIN DIASPORA ȘI EXIL, 16-17 septembrie 2022, NOVI SAD.
Interviu realizat de Mădălina Corina Diaconu cu Conf. univ. dr. Cătălin Negoiță, preşedintele Asociaţiei Române de Istorie a Presei.
(Audio integral, aici: https://www.podbean.com/ew/pb-2qsvz-12c8d23).


Mangalia News, 21.09.2022, UZPR.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply