Liana Naum: „În statistici nu apar bucuria, responsabilitatea și conștiința lucrului care trebuie făcut. Pentru că nu au unitate de măsură” | Impresii despre activitatea „Schimbă pet-ul cu biletul”, care a avut loc la Mangalia

0
1125
„În data de 16.09.2022, la 08.30, am pornit către magazinul Kaufland Mangalia, inarmati cu tabele, bilete nou noute de transport, masa, scaun, mult entuziasm, apă si nerăbdare.
Am fost parteneri locali in proiectul național ”Schimbă pet-ul cu biletul”, inițiat de #ActForTomorow si sustinut de #KauflandRomania.

Surpriza a fost foarte mare, cand au inceput sa vina oameni cu sacoșe cu deșeuri, unii pur si simplu, altii pentru a sprijini campania noastră. Multumim, tuturor! Dar cele mai alese mulțumiri merg către colaboratorii noștri, Scoala Gimnazială nr 3 si Școala Gimnazială „Gala Galaction”. Fiind si „ZIUA MOBILITATII” cei mici au venit pe jos, fiecare cu o sacoșă cu deșeurile pe care Ionuț, voluntarul nostru, i-a învățat cum să le bage in aparat, cum sa ia bonul (unii nici nu ajungeau până la fanta). Foarte cuminți și responsabili au semnat cu manuta lor în tabelul de predare. Biletele au fost „cu dedicatie” pentru bunici sau vecini.

Un mare MULTUMESC si multe FELICITARI, d-nei Mirela Ion si micutilor din clasa a III-a D, Școala Gimnazială nr. 3 si d-nei Georgiana Ancuta Rotariu, alături de micii galactieni, clasa I A. Au mai fost elevi de la clasele a IV-a A, a III-a A si multi altii.

Pentru organizația noastră este un mare succes, deoarece dupa 2 ani de colaborare pe proiecte de educatie pentru mediu se vad rezultatele. Si sunt nesperat de bune. As vrea sa mai multumesc in numele echipei organizației noastre d-lui director adjunct Cătălin David de la Școala Gimnazială nr.5, care i-a insotit pe copii, precum și doamnelor profesoare Iuliana Cozma si Anca Iacob, de la Școală Gimnazială nr 3.

Si un MULTUMESC cât marea noastră, tuturor cetățenilor din Mangalia care au simt civic, lucru pe care l-am văzut în cele 8 ore in care am „păzit” instalatia de preluat deseuri!

In cifre, 110 bilete dus-intors pe traseul LOCAL-KAUFLAND, 1043 deșeuri introduse în instalație conform bonurilor emise, peste 200 de persoane au venit si au introdus deșeuri in instalație, 2 voluntari au asigurat prezența timp de 8 ore. Acestea sunt pentru statistici.
Dar în statistici nu apar bucuria, responsabilitatea și conștiința lucrului care trebuie făcut. Pentru că nu au unitate de măsură”.

Ing. Liana Naum, președinta filialei Constanța a Comitetului Național Român pentru Drepturile Copilului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 20.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply