Taxele și impozitele locale pe 2023, în dezbaterea CL Mangalia | Ce alte proiecte mai sunt pe ordinea de zi a ședinței ordinare de miercuri, 14 septembrie 2022

0
769

farmec.ro
carturesti.ro%20
Primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, a convocat consilierii locali la o şedinţă ordinară, care va avea loc, miercuri, 14 septembrie, începând cu ora 13.00. Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru comunitate. Principalele proiecte supuse adoptării în CL se referă la stabilirea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2023, taxa specială de dezvoltare și promovare turistică, respectiv taxa de stațiune, precum și alte taxe speciale pentru eliberarea autorizațiilor de funcționare privind activitățile comerciale.
Un alt proiect important vizează înființarea, începând cu anul viitor, a unei noi structuri aflată în subordinea CL, care să administreze creșele din Mangalia, respectiv acuala creșă, cea care va fi construită su sprijinul Ambasadei SUA, precum și creșa care urmează să fie edificată cu fonduri de la CNI.
În aceeași ședință a Consiliului Local, se va supune la vot aprobarea mai multor documentații tehnico-economice pentru proiectele de sistematizare ale orașului, dar și proiectul care vizează înființarea unui loc de agrement și amenajare peisagistică, în zona rezidențială din stațiunea Neptun.
Un alt proiect edilitar se referă la consolidarea unui zid de sprijin, situat în spatele blocurilor MG23-MG33, de pe Bulevardul Callatis. Nu în ultimul rând, aleșii locali vor mai dezbate proiectul de hotărâre referitor la ajustarea unor valori din devizul general privind reabilitarea Grădinii de Vară din Mangalia, dar și cel care se referă la vânzarea unor locuințe tip ANL, către actualii chiriași.


Mangalia News, 12.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply