”Intotdeauna vor exista oameni pe care îi întâlnești pentru a învăța ceva de la ei, sau pentru a-i ajuta, ceea ce s-a și întâmplat săptămâna trecută la Sanatoriul Balnear din Mangalia” – Ioana Cristina Vaporidis, terapeut din Constanța, medaliată cu aur mondial în Grecia [FOTO/VIDEO]

0
1244

Este minunat când pui suflet în ceea ce faci și vezi atâta mulțumire și recunoștință în jurul tău, oameni cu lacrimi în ochi, emoționați… – Ioana Cristina Vaporidis.

“Intotdeauna vor exista oameni pe care îi întâlnești pentru a învăța ceva de la ei, sau pentru a-i ajuta, ceea ce s-a și întâmplat săptămâna trecută la Sanatoriul Balnear din Mangalia, unde eu, împreună cu colegii si prietenii mei, am fost invitati la primul eveniment organizat de către domnul profesor Traian Lupu, directorul publicației Mangalia News – https://www.mangalianews.ro/ si de Cosmin Adrian Terapeut, cu largul concurs și admirabila deschidere a conducerii Sanatoriului Balnear Mangalia, eveniment care a constat în demonstrații de masaj si apoi am făcut celor internati proceduri manuale pe tipul lor de afectiune, cu rezultate impecabile. Oameni cu lacrimi în ochi, emoționați. Este atât de minunat când pui suflet în ceea ce faci și vezi atâta mulțumire și recunoștință…

Nu pot decât să îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru că ne-a înzestrat cu acest har si cu iubire față de semeni. Mulțumim conducerii Sanatoriului Balnear Mangalia, în frunte cu domnul Bogdan Maganu si echipei sale minunate, pentru primirea caldă si plină de emoții care ne-au oferit-o. Mulțumim doctorilor, asistentelor, celor din receptie, celor de la mentenanță și celor care ne-au asigurat paza, toți sunt oameni minunati. Mulțumesc cu recunoștintă tuturor celor de mai sus precum și colegilor mei care îmi sunt alături în tot ceea ce facem”. (Ioana Cristina Vaporidis, Constanța, 10 septembrie 2022).

Mihaela Miky: Îți mulțumesc pentru tot, Kriss… Sper ca drumul nostru alături de voi să nu se termine niciodată.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai multe imagini, inclusiv VIDEO cu Ioana Cristina și admirabilii ei colegi terapeuți, puteți vedea în articolele despre Caravana Sănătății la Sanatoriul Balnear Mangalia, publicate în exclusivitate de Mangalia News.

MN: Aproape 400 de oameni au beneficiat în aceste zile de serviciile lor de specialiate – masaje terapeutice, proceduri de kinetoterapie, tratamente de masaj facial și demonstrații cu anticeluliticele din gama VACUSLIM 48, precum și multe alte tehnici specifice Artei masajului, oferite de echipa de terapeuți constituiți în CARAVANA SĂNĂTĂȚII, care au fost invitați la Mangalia de redacția ziarului online Mangalia News, director prof. Traian Lupu și de conducerea Sanatoriului Balnear Mangalia, manager, economist Bogdan Maganu.


Mangalia News, 10.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply