Caravana Sănătății la Sanatoriul Balnear Mangalia – Aplauze la scenă deschisă, mulțumiri și lacrimi de fericire pe chipurile multora dintre cei tratați cu har de renumiții terapeuți prezenți la Mangalia [FOTO/VIDEO]

0
2145

Caravana Sănătății, în aceste zile, la ”Uzina de Sănătate” care este Sanatoriul Balnear Mangalia! Aplauze la scenă deschisă și lacrimi de fericire pe chipurile celor tratați, dar și pe fețele multora dintre cei prezenți la eveniment, profund impresionați de ceea ce au văzut cu ochii lor, de adevăratele minuni realizate de Cosmin Adrian Terapeut și de ceilalți colegi ai săi, prin demonstrațiile practice de masaj terapeutic și kinetoterapie!

Aproape 400 de oameni au beneficiat în aceste zile de serviciile lor de specialiate – masaje terapeutice, proceduri de kinetoterapie, tratamente de masaj facial și demonstrații cu anticeluliticele din gama VACUSLIM 48, precum și multe alte tehnici specifice Artei masajului, oferite de echipa de terapeuți constituiți în CARAVANA SĂNĂTĂȚII, care au fost invitați la Mangalia de redacția ziarului online Mangalia News, director prof. Traian Lupu și de conducerea Sanatoriului Balnear Mangalia, manager, economist Bogdan Maganu.

”Caravana mâinilor de aur și a sufletelor de aur”, așa a fost denumit, în semn de respect deosebit evenimentul ce se petrece în aceste zile la Sanatoriul Balnear Mangalia, de către un pacient care a beneficiat de un masaj oferit de echipa terapeuților invitați la Mangalia.

MIRACOLE, sau MĂIESTRIE, ori și una și alta? Cosmin Adrian Terapeut, le realizează cu dar și har, ca și colegii și colegele sale – campioni mondiali în Arta Masajului: Raluca Magdalena Milea, Ioana Cristina Vaporiadis, sau Valeriu Cristian Bărbuică.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mulțumiri, terapeuților care au dat curs invitației noastre de a veni la Mangalia din toate colțurile țării: Cosmin Adrian Simu, de la Timișoara, Raluca Magdalena Milea, din București, Valeriu Cristian Bărbuică, de la Târgu Jiu, Cristina Zaporojan, de la Iași, Lavinia Carmen Iosif, din Vălenii de Munte – Prahova, Andreea Cristina Sauca, de la Babadag – Tulcea, ca și celor din județul nostru: Ioana Cristina Vaporidis, din Constanța, Ionel Ștefan și Ana Cristina Ștefan din Hârșova și Simona Ciocănel, Mihaela Dobrilă și Irina Tănase, din Mangalia. În ultimile două zile am avut și un oaspete deosebit, pe Adrian Ștefan Dan, din Florida, Statele Unite, stabilit de doi ani la Timișoara. (Adrian este fratele Alinei Dan, managerul Spitalului Municipal Mangalia).

Mulțumim tuturor celor prezenți la sesiunea gratuită de masaje – pacienți, turiști și localnici – și le transmitem urările noastre sincere de Sănătate și bucurii, alături de familiile lor, de toți cei dragi!

După Mangalia, CARAVANA SĂNĂTĂȚII se va deplasa, weekendul viitor, la Baia Mare, în Maramureș, apoi sunt invitați la Bistrița-Năsăud și la Cluj-Napoca, la Iași și Chișinău, după care unii dintre terapeuți vor participa la o competiție internațională de masaj la Paris, în Franța și la Campionatul Americii Latine, care va avea loc în octombrie în Argentina. Agendă foarte încărcată!

Tuturor terapeuților – campioni mondiali, sau din cei aflați mai la început de carieră – le dorim succes, sănătate și numai bine și-i așteptăm cu drag la Mangalia, unde le vom pregăti noi și binemeritate surprize plăcute, începând cu anul 2023, împreună cu Sanatoriul Balnear Mangalia, gazda noastră deosebit de amabilă și de generoasă.

NB: Mangalia News este inițiatorul evenimentului din aceste zile, de la Mangalia. Ziarul online Mangalia News este partener media al proiectului CARAVANA SĂNĂTĂȚII, alături de ziarul ”Giurgiuveanul”, din Giurgiu. (Editorial Mangalia News).

MN: Întregul serial de articole publicate de Mangalia News, despre CARAVANA SĂNĂTĂȚII la Mangalia, septembrie 2022, îl puteți viziona AICI.


Mangalia News, 07.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply