Rezultatele sportivilor din judeţul Constanţa la Campionatul Naţional de Kickboxing la K-1 şi Cupa României la probele de Tatami, desfășurate la Mangalia

0
636

libris.ro%20

AMAZON - Sanatate si bunastare. Comandati aici!


carturesti.ro%20
Sîmbătă 3.09.2022 şi duminică 4.09.2022, la Complexul Sportiv „Callatis” din Mangalia, am organizat organizăm Campionatul Naţional de Kickboxing la proba K-1 pe ring, sport olimpic şi Cupa României la probele de la Tatami (Kick-Light, Light-Contact şi Points-Fighting), pentru copii, cadeţi, juniori şi seniori.

La campionat şi cupa României au participat 21 de cluburi sportive de la Federaţia Române de Arte Marţiale de Contact (preşedinte dl. Dumitru Mocănaşu, vicepreşedinte dl. Mircea Flavius Mitroescu). La K1 au participat 52 de sportivi, iar la probele de la tatami au fost înscrişi 172 de sportivi, dintre care, cei mai mulţi au participat la două probe (Kick-Light şi Light-Contact).

În prima zi concursurile au durat 9 ore, iar în a două au fost alte 3 ore.

Nivelul tehnic a fost bun şi în creştere calitativă, faţă de campionatul desfăşurat la 23.05 la Constanţa. Nu au fost accidentări, nu am avut incidente şi se poate afirma că din toate punctele de vedere au fost un campionat reuşit.

Din judeţul Constanţa au participat doar 10 sportivi de la CS Medgidia, antrenor Iusein Tanior, care au obţinut următoarele rezultate:

a).La Campionatul Național K1:
-Dumitrescu Cătălina Ana Maria, locul II, vicecampioană națională.

b).La Cupa României, la „Kick-Light”:
-Bucur Marius Ionut, locul I, campion naţional.
-Boran Ayan Emre, locul I, campion naţional.
-Ion Larisa Gabriela, locul II, vicecampioană naţională.
-Bucur Bogdan Constantin, locul III.
-Marcu Alin Stefan, locul III.
-Marcu Marian Valentin, locul III.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Transmitem felicitările noastre sportivilor şi conducerii clubului, care îi sprijină în mod constant, ca să se antreneze şi să obţină rezultate.

Alte cluburi sportive din judeţul Constanţa, în care se practică sportul „Kickboxing” şi mai ales, proba K1, olimpică, nu sînt afiliate la FRAMC, nu au antrenori sau instructori atestaţi legal, ci doar foşti sportivi care au obţinut anumite centuri negre, neomologate de către federaţie, care antrenează sportivii ilegal!

Partenerii care au ajutat la organizarea campionatului şi a cupei sunt:
-Primăria şi Consiliul Local Mangalia.
-Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia.
-Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Constanţa.

Mulţumim pentru ajutorul acordat.

Președinte, Florin IORDĂNOAIA.


Mangalia News, 06.09.2022.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply