‘Caravana mâinilor de aur și a sufletelor de aur’! | Caravana Sănătății continuă, la Sanatoriul Balnear Mangalia [FOTO/VIDEO]

0
1226
”Caravana mâinilor de aur și a sufletelor de aur”, așa a fost denumit, în semn de respect deosebit evenimentul ce se petrece în aceste zile la Sanatoriul Balnear Mangalia, de către un pacient care a beneficiat de un masaj oferit de echipa terapeuților invitați la Mangalia de redacția publicației online Mangalia News și de conducerea Sanatoriului Balnear Mangalia. (v. video).

Ziua de luni, 5 septembrie a fost o zi cu experiențe copleșitoare! Aplauze la scenă deschisă și lacrimi de fericire pe chipurile multora dintre cei prezenți, profund impresionați de ceea ce au văzut cu ochii lor, de minunile realizate de Cosmin Adrian, alături de ceilalți colegi terapeuți cu mâini de aur, prin demonstrațiile practice de masaj terapeutic și kinetoterapie!

Noi continuăm serialul dedicat Caravanei Sănătății, cu imagini foto/video din timpul ședințelor de masaj care au loc în aceste zilele la Sanatoriul Balnear Mangalia, în cadrul evenimentului intitulat CARAVANA SĂNĂTĂȚII. Iată-i astăzi la lucru pe Cosmin Adrian Terapeut și pe colegele din echipa cu care a venit la Mangalia: Raluca Magdalena MileaIoana Cristina VaporidisLavinia Carmen IosifCristina Zaporojan, cărora li s-au alăturat Simona Ciocănel, Mihaela Dobrilă și Irina Tănase, din Mangalia.

V-am prezentat zilele trecute și opinia autorizată despre metodele folosite de renumiții terapeuți români prezenți la Mangalia, din partea unui remarcabil specialist în domeniu de la Sanatoriul Balnear Mangalia – doamna doctor Ștefania Andrei, medic primar cu competențe în Managementul serviciilor medicale și Ecografie Musculo-Scheletală, în dialog cu terapeutul timișorean Cosmin Adrian Simu. Puteți revedea aici opinia doamnei doctor, căreia îi mulțumim cu respect pentru susținerea evenimentului:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Întregul serial dedicat ”CARAVANEI SĂNĂTĂȚII” la Sanatoriul Balnear Mangalia, exclusivitate Mangalia News, poate fi vizionat AICI.


Mangalia News, 05.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply