Autostrada spre sudul Litoralului. Pe unde va trece „Alternativa Techirghiol”, noul drum care va ocoli aglomerația din Eforie / Nod spectaculos cu A4 și A2 | HARTĂ INTERACTIVĂ

0
1648
A fost stabilit traseul autostrăzii care va rezolva problema aglomerației care se creează an de an în sezonul estival în zona stațiunilor Eforie Nord și Eforie Sud. Autostrada va avea aproape 29 de km, iar șeful de la Autostrăzi promite licitarea execuției anul următor.

Încă din 2016 se discută despre un nou drum de mare viteză spre sudul litoralului – o autostradă numită „Alternativa Techirghiol” care să continue actuala autostradă ce ajunge la sud de Constanța în zona Agigea, care să ocolească lacul Techirghiol și să evite aglomerația ce se creează an de an în sezonul estival în zona stațiunilor Eforie Nord și Eforie Sud. După ani de promisiuni, urmat de ani de studii, abia acum avem în sfârșit traseul stabilit, iar șeful de la Autostrăzi promite licitarea execuției anul următor.

Alternativa Techirghiol – Autostrada spre Sudul LitoraluluFoto: Hotnews

Alternativa Techirghiol înseamnă o autostradă de aproape 29 de kilometri care se va desprinde din actuala autostradă A4 (Centura Constanței) chiar din zona actualului nod cu Autostrada Soarelui A2.

HotNews.ro a obținut de la CNAIR traseul stabilit pentru această nouă șosea de mare viteză și o prezintă sub forma unei Hărți Interactive cu traseul georeferențiat, în detaliu.

HARTĂ INTERACTIVĂ – Traseul autostrăzii spre Sudul Litoralului

  • Folosește zoom-in și zoom-out pentru a parcurge traseul autostrăzii pe hartă. Click pe traseu pentru detalii.
  • Vrei să vezi harta mai mare, într-un tab separat? Click aici să vezi harta mai mare.

Mai mult, pe monitorizari.hotnews.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply