CARAVANA SĂNĂTĂȚII, la Sanatoriul Balnear Mangalia! Campionii, la lucru! Sesiunile GRATUITE de MASAJ terapeutic vor mai avea loc luni și marți [FOTO/VIDEO]

0
2043
V-am prezentat ieri o primă opinie autorizată despre metodele folosite de renumiții terapeuți români prezenți la Mangalia, din partea unui remarcabil specialist în domeniu de la Sanatoriul Balnear Mangalia – doamna doctor Ștefania Andrei, medic primar cu competențe în Managementul serviciilor medicale și Ecografie Musculo-Scheletală, în dialog cu terapeutul timișorean Cosmin Adrian Simu.

Continuăm serialul dedicat Caravanei Sănătății, cu noi imagini foto/video din timpul ședințelor de masaj și kinetoterapie care au loc zilele acestea la Sanatoriul Balnear Mangalia. Iată-i la lucru pe Cosmin Adrian Terapeut și pe colegii săi din echipa de terapeuți: Raluca Magdalena Milea, Ioana Cristina Vaporidis, Valeriu Cristian Bărbuică, Lavinia Carmen Iosif, Cristina ZaporojanIonel Ștefan, Ana Cristina Ștefan, Simona Ciocănel, Mihaela Dobrilă și Irina Tănase.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vom continua publicarea unor noi serii de fotografii și videoclipuri de la sesiunile de masaj ce au loc în zilele următoare la Sanatoriul Balnear Mangalia.

Programul sesiunilor de masaj GRATUIT este acesta:

  • Luni, 5 septembrie, între orele 15:00-18:00 și
  • Marți, 6 septembrieîntre orele 9:00-12:30 și 15:00-18:00.


Mangalia News, 04.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply