CARAVANA SĂNĂTĂȚII a sosit la Sanatoriul Balnear Mangalia! Încep sesiunile GRATUITE de MASAJ [VIDEO]

0
1565

farmec.ro
carturesti.ro%20
CARAVANA SĂNĂTĂȚII, alcătuită din renumiți terapeuți români, Campioni Mondiali în domeniile lor de specialitate, a sosit la Sanatoriul Balnear Mangalia! Duminică, 4 septembrie, de la ora 9:00, încep sesiunile GRATUITE de MASAJ pentru public, ședințe ce se desfășoară conform programărilor, în holul mare al Pavilionului A (cel de lângă Geamie), pe parcursul celor trei zile stabilite.

Vă prezentăm o primă opinie autorizată despre metodele folosite de oaspeții terapeuți, din partea unui remarcabil specialist în domeniu de la Sanatoriul Balnear Mangalia – doamna doctor Ștefania Andrei, medic primar cu competențe în Managementul serviciilor medicale și Ecografie Musculo-Scheletală, în dialog cu terapeutul timișorean Cosmin Adrian Simu:

”După masajul făcut, mă simt mult mai bine, parcă am căpătat, așa, o forță și… nu mă mai doare coloana! Metoda dumneavoastră este foarte bună. Știți cum să manipulați foarte bine, atât coloana, cât și articulațiile și să rezolvați foarte multe probleme. Mulțumim și vă mai așteptăm pe la noi… Vă mulțumim pentru că ajutați foarte mulți oameni și le arătați această metodă care este foarte bună pentru sănătatea tuturor”. 

Programul sesiunilor de masaj GRATUIT este acesta:

  • Luni, 5 septembrie, între orele 15:00-18:00 și
  • Marți, 6 septembrieîntre orele 9:00-12:30 și 15:00-18:00.

MN – Citiți și: Campioni mondiali în Arta Masajului, prezenți la Sanatoriul Balnear Mangalia, vor realiza sesiuni GRATUITE de masaj pentru pacienți, pentru turiști și localnici, în perioada 4-6 septembrie [FOTO/VIDEO]


Mangalia News, 03.09.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply