”Viitor pentru tineri NEETs I”, un proiect pentru tinerii din județul Constanța, prin care se pot califica în meseriile de lucrător în comerț și lucrător pensiune turistică. Pentru fiecare cursant, AJOFM oferă, la absolvirea cursului ales, o subvenție de 1.600 lei

0
846

INFORMARE:

Vă facem cunoscut faptul că Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța (AJOFM) implementează proiectul ”Viitor pentru tineri NEETs I”, cod proiect 150637, ce are ca obiect general sprijinirea integrării durabile pe piața muncii și ocuparea sustenabilă pentru tinerii NEETs, prin asigurarea unei intervenții integrate, axată pe creșterea gradului de ocupare și îmbunătățirea nivelului de competențe pentru 1051 de tineri NEETs din județul Constanța.
Cursurile derulate în cadrul proiectului sunt:
– lucrător în comerț,
– lucrător pensiune turistică,
iar grupul țintă este format din tineri cu vârste între 16-25 de ani, cu studii liceale, cu sau fără diplomă de bacalaureat. Pentru fiecare cursant se oferă, la absolvirea cursului ales, o subvenție în valoare de 1.600 lei.

Mai multe informații legate de proiectul ”Viitor pentru tineri NEETs I”, le puteți obține de la persoana de contact AJOFM: Manolache Didina – 0720.961.660.


Mangalia News, 01.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply