La Clubul Nautic ”Callatis” din Mangalia, a avut loc întâlnirea dintre administratia publică locală si reprezentantii ANAR, pe tema proiectului “Reducerea eroziunii costiere, Faza II”

0
649
Miercuri, 31 august a.c, la Clubul Nautic Callatis din Mangalia, a avut loc întâlnirea între administratia publică locală Mangalia, reprezentată prin dl. viceprimar Dragoș Angelescu si reprezentantii Administratiei Nationale a Apelor Române, pe tema proiectului Reducerea eroziunii costiere, Faza II, proiectul de înnisipare a tronsonului Olimp, dig, zona speciala.

Mentionăm că în cadrul ședinței au fost făcute intervenții punctuale pe dezvoltarea de marine/porturi de agrement în fiecare stațiune și recuperarea nisipului existent, pentru acoperirea noilor suprafețe de plajă ce vor fi înnisipate. Este de dorit pe viitor prezența și participarea la discuții a mai multor agenți economici din zonă, care să vină cu propuneri, solicitări, mențiuni, în fazele de proiectare, pentru ajungerea la un numitor comun. (Organizatia de Management al Destinatiei Mangalia).


Mangalia News, 01.09.2022.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply