R.M.N. – Proiecții speciale cu cel mai nou film al regizorului Cristian Mungiu, la Grădinile de vară din Neptun și Saturn, vineri, 2 septembrie, respectiv sâmbătă, 3 septembrie [VIDEO PROMO]

0
717

farmec.ro
R.M.N., cel mai nou film al regizorului Cristian Mungiu, va putea fi văzut în proiecții speciale pe litoral, la Saturn și Neptun, după următorul program:
– Grădina de vară Neptun (vineri, 02.09.2022), de la ora 21:00,
– Grădina de vară Saturn (sâmbătă, 03.09.2022), de la ora 21:00.

Biletele în valoare de 15 lei pot fi achiziționate de la Casa de Cultură Mangalia și de la Grădini, în ziua evenimentului. Biletele pot fi rezervate la nr. de telefon +040751268332.

Synopsis:
În preajma Crăciunului, Matthias se întoarce de la muncă din Germania în satul său natal transilvan preocupat de copilul care crește fără el (Rudi), de tatăl lui rămas singur (Otto) și de iubita lui din tinerețe pe care arde să o revadă (Csilla). Își dorește să se implice mai mult în educația băiatului rămas prea îndelung doar în grija mamei (Ana) și să-l dezbare de spaimele nedeslușite care l-au cuprins. Când la fabrica de care se îngrijește Csilla sunt angajați muncitori străini, pacea celor din comună se tulbură, spaimele îi cuprind deopotrivă și pe adulți, iar frustrările, conflictele și pulsiunile irump la suprafață prin pojghița subțire de aparentă înțelegere și calm.

R.M.N. spune o poveste despre resorturile profunde ale comportamentului uman în fața realităților care îl surprind, despre relația cu celălalt și despre felul în care ne raportăm cu toții astăzi la un viitor neliniștitor.
Eveniment realizat cu sprijinul Direcției Cultură și Sport Mangalia.
Partener oficial pentru lansarea filmului în România: Unicredit Bank.
Parteneri: Centrul Național al Cinematografiei, Dacin Sara.
Partener media: Europa FM.

 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 31.08.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply