Adrian Hadean: Voi cum mai mâncați mămăliga?

0
545
Adrian Hadean: Dacă ți-a rămas mămăligă din ziua precedentă, uite ce poți să faci cu ea. Adaugi niște caș, sare și piper (dacă e cazul), ierburi aromatice (asta doar dacă vrei). Amesteci bine toată compoziția asta. Separat, îți pregătești trei castroane. În unul bați bine 2 ouă cu sare, în altul pui niște făină, iar în cel din urmă pregătești pesmetul. Cu o lingură, iei cantități potrivite de mămăligă pe care le modelezi în forme rotunde (ca pe chiftele). Le dai prin ou, făină și apoi pesmet și le pui la prăjit în tigaia cu ulei încins. Și cam asta-i treaba, iar in felul acesta nici nu risipești mâncarea. Voi cum mai mâncați mămăliga?

MN: Alte rețete recomandate de Adi Hădean, am publicat AICI.


Mangalia News, 26.08.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply