Lansare de carte – Vlad Ștefoni, sâmbătă, 27 august, ora 18:00, la Grădina Culturală Callatis

0
1068

farmec.ro
carturesti.ro%20
Nu este o noutate faptul că la Mangalia se afirmă an de an artişti de toate vârstele, ce ţin să contribuie prin opera lor la cultura oraşului în care îşi au rădăcinile. Este şi cazul tânărului scriitor Vlad Ştefoni, care la cei 18 ani ai săi continuă să-şi urmeze paşii literari prin fiecare creaţie aşternută pe hârtie.

Încă de la fragedele începuturi ale carierei sale de autor, a încercat să-şi găsească menirea şi modul în care să-şi lase amprenta asupra literaturii române. După ce în 2019 şi-a văzut prima povestire publicată într-o revistă, în urma câştigării unui concurs, Vlad Ştefoni şi-a făcut debutul ca scriitor cu volumul de versuri Poveste cu puncte de suspensie, în anul 2020. Tot în anul 2019 i-a apărut scrierea ”Fulgere în trafic”, în revista Ordinul Povestitorilor. Şi, pentru a-şi echilibra şi desăvârşi menirea de om al literelor, a redescoperit magia prozei, în urma publicării primului său roman, Pangolinul, în 2021. Iar acum, în urma altor activităţi literare, printre care publicarea câtorva poeme în revista Lyceum a Liceului Teoretic „Callatis”, unde învaţă, anul acesta tânărul scriitor revine în forţă cu un nou volum de poezii, intitulat Viaţa singură se scrie

Tocmai pentru că poezia este atât de specială, reuşind să înglobeze toată frumuseţea întregii lumi, de care avem atât de multă nevoie ca oameni, Vlad Ştefoni a decis să sărbătorească apariţia noului său volum printr-o lansare specială, care va avea loc sâmbătă, 27 august 2022, începând cu ora 18:00, la Grădina Culturală Callatis, sub egida Direcţiei de Cultură şi Sport Mangalia.

Vă aşteptăm să ne bucurăm de o seară ţesută în versuri, în care vor fi lecturate creaţii din volum, descoperindu-i magia şi ascultând noua voce literară a Mangaliei!


Mangalia News, 25.08.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply