Cătălin Chirilă, urmașul lui Ivan Patzaichin, a cucerit Medalia de Aur în proba de Canoe simplu pe 1.000 metri, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen!

0
627
Cătălin Chirilă, urmașul lui Ivan Patzaichin, a cucerit Medalia de Aur în proba de canoe simplu pe 1.000 metri, sâmbătă, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen.
Chirilă (24 ani), campion mondial, la începutul lunii, în Canada, a condus cursa de la un capăt la altul şi s-a impus cu timpul de 3 min. 49 sec., fiind urmat în clasamentul final de cehul Martin Fuksa şi de italianul Carlo Tacchini.
Cătălin va evolua duminică, 21 august, de la ora 12:30 (ora României), şi în finala probei de canoe simplu pe 500 de metri, în care este vicecampion mondial la Halifax (Canada). (sursa: Radio România).

Auuur, Cătălin Chirilă!
Canoistul român a câștigat titlul european la canoe simplu 1000 m la Campionatele de la Munchen. Pe pista olimpică Regata, locul în care Ivan Patzaichin a scris povestea unui titlu olimpic cu pagaea ruptă, Cătălin a ridicat mână spre cer…, un gând a zburat spre Ivan!
Ivan zâmbește fericit!
Bravooo, Cătălin! Ție și antrenorilor Florin Popescu și Petre Condrat! (COSR).


Mangalia News, 21.08.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply