Horia Constantinescu: Vom avea laboratoare de nivelul anilor 2030, în baza unei viitoare colaborări cu Universitatea Agronomică din Iași. Au dotarea și ambiția de a fi cei mai buni!

0
928
Horia Constantinescu: ”Aseară reveneam de la Iași cu idei multe si încărcat de speranța unei viitoare colaborări cu Universitatea Agronomică Iasi.

NU MAI AVEM LABORATOARE! Nu la nivelul anilor pe care îi trăim! Fie că vorbim de legume si fructe, de bere, de mâncare, în general, toate au nevoie de analize competente!
Ce mâncăm? Cât este de conformă sau nu mâncarea? Toate acestea au nevoie de răspunsuri! Un viitor protocol cu Universitatea ne va da șansa aflării adevărului.

Noi avem laboranți fără aparatură, dar cu dorința de perfecționare, iar dânșii vor să fie parte din aflarea adevărului! A fost o întâlnire incredibil de interesantă! Au dotarea unor laboratoare din 2030 si ambiția de a fi cei mai buni! Acest proiect devine prioritar! Mâncăm sau nu corect? Sunt sau nu alimentele ceea ce se pretind a fi? De azi pornim în aflarea adevărului, pentru că avem un nou aliat!”

MN: Vă invităm să vizionați și serialul ”Paul & Horia PHodcast”, care poate fi vizionat AICI.


Mangalia News, 20.08.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply