Descarcă de aici plăcuțele cu numere utile pentru Agenții Economici și spațiile publice!

0
630

Accesează www.telefonul-consumatorilor.ro, pentru a descărca numerele utile pentru:

ANPC, Insolvența Persoanelor FiziceSoluționarea Alternativă a LitigiilorANSVSAApel UrgențăSMS UrgențăMinisterul Finantelor PubliceANRELinia Verde AnticorupțiePoliția de FrontierăRAR – Programări și InformațiiCNADNR.

În conformitate cu Legislația Națională și Europeană cu privire la accesul la informare și informație egală pentru toți cetățenii Uniunii Europene, plachetele de informare – Telefonul Consumatorilor pot fi realizate având inscripționat și un limbaj Braille pentru persoanele nevăzătoare.

Insolvența Persoanelor Fizice

Pentru corecta informare a consumatorilor și pentru a le oferi acestora posibilitatea de a afla informații referitoare la modul în care pot avea acces la procedurile legale privind insolvența persoanelor fiziceprestatorii de servicii financiar-bancare și nebancare, precum și casele de amanet să aibă obligația de a afișa placheta specială, informativă.

Soluționarea Alternativă a Litigiilor

A fost dispusă afișarea de către operatorii economici care activează pe teritoriul României, în contact direct cu consumatorul-persoană fizică, a unei plachete speciale, menită să atragă atenția asupra procedurilor de soluționare alternativă a litigiilor – SAL și asupra Platformei SOL a Comisiei Europene, cu același rol, în cazul comerțului online.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

112 – 113 – Numere de urgență obligatoriu de afișat

Ce este 112? Ce este 113? Descarcă plăcuța în format PDF de AICI!

Aplicația 112

Apel 112

Apel 112 este o aplicaţie pentru telefoanele mobile cu sisteme Android şi iOS, capabilă să genereze informaţia de localizare şi să transmită poziţia geografică a telefonului.

Telefonul consumatorului – Protecția Consumatorilor 021 9551

Telefonul Consumatorului Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor – 0219551.

Continuarea, pe infocons.ro


Mangalia News, 18.08.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply