Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, revine în 2022 cu o nouă ediție. Vă așteptăm în weekendul 19-21 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România – plaja Tuzla [PROMO]

0
240
starshiners.ro%20

Living Rock Festival 2022, 19-21 august.

Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, revine în 2022 cu o nouă ediție. Te așteptăm în weekendul 19-21 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România – plaja Tuzla.

 

Bilete, aici: https://www.iabilet.ro/bilete-living-rock-2022-70027/.

Abonamentele sunt puse în vânzare pe platforma iabilet.ro, iar mai multe detalii despre festivalul Living Rock se pot găsi pe pagina de facebook a evenimentului. Campingul este permis la fața locului după achitarea în avans a biletului de camping, separat de abonamentul la festival (un bilet de camping pentru fiecare persoană). Există și o parcare pentru rulote, unde doritorii vor putea avea acces prin plata unui bilet de parcare.
Nisip fin, vegetație și umbră, o plajă care se păstrează încă sălbatică, pescari de la prima oră a dimineții și apă verde-turcoaz, pe scurt – plaja de la Tuzla. În acest loc bine ascuns, sub coasta sălbatică a mării, se va întâmpla a 3-a ediție a festivalului Living Rock, dedicat tuturor iubitorilor de alternativ, fie că vorbim de muzică, destinații de vacanță, preferințe gastronomice sau activități de petrecere a timpului liber.

Living Rock, singurul festival alternativ de muzică de la mare, ce va avea loc în weekendul 19-21 august, pe plaja Tuzla, și-a anunțat line-up-ul final: Balthazar, byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Vița de Vie, Coma, Luna Amară, Piqued Jacks (Italia), Silent Strike, Luiza Zan & Gyárfás István, Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase, Amadeus, Dl. Goe, Oigăn + Doru, Toulouse Lautrec și E.M.I.L.

Program, pe zile:
Vineri, 19.08
Dl. Goe
Toulouse Lautrec
byron
Vița de Vie.
Sâmbătă, 20.08
The Kryptonite Sparks
Silent Strike
E.M.I.L.
Luna Amară
The Mono Jacks
COMA
Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase.
Duminică, 21.08
Amadeus
Oigăn + Doru Trăscău
Luiza Zan & Istvan Gyarfas
Piqued Jacks
Robin and the Backstabbers
Balthazar.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Până la festival, puteți trimite gratuit prietenilor voștri cărți poștale în care să-i chemați alături de voi pe plaja Tuzla! Pe site-ul Pink Post – www.pinkpost.ro/cartepostala – puteți alege una dintre imaginile surprinse de fotograful Cătălin Georgescu chiar pe plajă, în spațiul de festival și s-o transformați într-o invitație inedită. Astfel veți obține o amintire marină, livrată în cutiile poștale de Pink Post, cel mai mare operator privat de servicii poștale din România.

Video de prezentare Living Rock 2022:

Despre Living Rock
Festivalul Living Rock, singurul festival de alternativ de la mare, își dorește să crească notorietatea scenei underground din România și să sprijine artiștii din zona de rock alternativ. Bazându-se pe îmbinarea unică dintre rock-ul alternativ și frumusețea Mării Negre, evenimentul are loc în aer liber, pe plaja Tuzla, una dintre cele mai frumoase plaje din România. Living Rock este organizat de Magnetic Dream Events, livrat de tazz, susținut de Jameson, promovat de Rock FM și monitorizat de Mediatrust.


Mangalia News, 17.08.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply