Muzeul de Istorie Națională și Arheologie (MINAC) duce Constanța la Făgăraș, iar „Podul de la Cernavodă”, la vila „Florica” a Brătienilor!

0
708

Cu alte cuvinte…, expoziții:

Miercuri, 17 august 2022, ora 13:00, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, în colaborare cu Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat”, vernisează expoziția de fotografii ”Salutări din Constanța”. Această prezentare a orașului nostru este completată de expoziția de grafică și tehnici alternative fotografice ale artistei plastice constănțene Mihaela Florescu.

Vineri, 19 august, MINAC, în colaborare cu Muzeul Național Brătianu, aduce un omagiu politicianului I.C. Brătianu și inginerilor Ionel și Vintilă Brătianu, care au lucrat pentru și la construirea Podului „Carol I” de la Cernavodă. Expoziția foto documentară ”Amprenta Brătienilor în Dobrogea – Podul „Carol I” de la Cernavodă”, realizată de MINAC, completată de expoziția de pictură, grafică și tehnici alternative fotografice ale artistei plastice Mihaela Florescu, va fi vernisată vineri, 19 august 2022, ora 12:00, în Casa Brătienilor de la Florica, la Muzeul Național Brătianu.


Mangalia News, 16.08.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply