ANUNȚ privind selecţia partenerilor relevanți pentru monitorizarea Programului Interreg VI-a România-Bulgaria 2021-2027 | Aplicațiile se pot transmite până la data de 1 septembrie 2022

0
614

Programul Interreg VI – A România-Bulgaria este un program finanțat de UE (din Fondul European de Dezvoltare Regională – FEDR) cu scopul de a dezvolta zona de graniţă dintre cele două ţări, prin finanţarea unor proiecte comune care să promoveze o dezvoltare armonioasă economică, socială și teritorială a Uniunii Europene, în ansamblul său.

În acest sens, pentru asigurarea unei reprezentări echilibrate a partenerilor, pentru domeniile relevante ale Programului Interreg VI – A Romania-Bulgaria aferent perioadei de programare 2021-2027, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a publicat pe pagina web a instituţiei, anunţul privind selecţia partenerilor, cu statut de membru şi observator în cadrul Comitetului de Monitorizare a Programului Interreg VI-a România-Bulgaria 2021-2027. Comitetul va fi structura bilaterală de tip partenerial, fără personalitate juridică, cu rol decizional strategic în procesul de implementare a programului.

Astfel, organizaţiile non-guvernamentale, asociaţiile şi fundaţiile ce reprezintă societatea civilă în domeniile: protecţia mediului, mediul de afaceri, tineret sau instituţiile publice de învăţământ superior, pot aplica până la data de 1 septembrie 2022.

Aplicaţiile se pot transmite la adresa de e-mail: [email protected]. Mai multe informaţii şi detalii despre condiţiile şi criteriile de selecţie găsiți AICI.


Mangalia News, 13.08.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply