„CENUȘĂREASA” – Spectacol pentru copiii de toate vârstele – Joi, 11 august, la Grădina de Vară Neptun, iar vineri, 12 august, la Grădina de vară din Saturn

0
531
starshiners.ro%20

Joi, 11 august, ora 20:30, la Grădina de Vară din Neptun și Vineri, 12 august 2022, ora 20.30, la Gădina de vară din Saturn, vă invităm la spectacolul pentru copii „Cenușăreasa”, în regia lui Toma Hogea.

Prețul unui bilet este 25 lei.
Informații și rezervări: 0751268332.

Este un spectacol pentru toate vârstele, pornind de la adaptarea scenică, care respectă întru totul povestea clasică dar, transpusă scenic într-o viziune regizorală/ scenografică modernă. Orice spectacol presupune o nouă provocare pentru fiece artist, este momentul de întânire/ descoperire a actorilor cu personajele noi, care însuflețite cu har si plăcerea jocului, oferă lumină, bucurie si zâmbete pe chipul fiecărui spectator.

Titlul „CENUȘĂREASA” ne dezvăluie, deja, atmosfera spectacolului dar, totodată, invită publicul, de toate vârstele, de-a fi părtași la seara de bal, unde surprizele vor face tot deliciul. O muzică de foarte bună calitate, cu umor, cu momente lirice, semnată de compozitorul Tibor Cári, va întregi atmosfera și va crea aura necesară, specifică unei seri de bal.

Un spectacol colorat, cu un decor original și rafinat, semnat de scenografa Axenti Marfa, cu costume deosebit de inventive, cu stil, purtând semnătura scenografei Alina Dincă Pușcașu, completează / aprofundează gândul regizoral, de a aduce la rampă un spectacol inventiv și modern. Balul nu ar fi posibil fără participarea actorilor, o trupă profesionistă, dezinvoltă, cu posibilități multiple de exprimare scenică, cu talent și, nu în ultimul rând, plăcerea și bucuria absolută a jocului…!

Informații și rezervări: 0751268332 / 0723999404.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 05.08.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply