Vinete rumenite la tigaie, cu usturoi, roșii și verdeață | Rețeta de post sau de dulce

0
871
Vinete scăzute, cu usturoi și roșii, rețeta de post sau de dulce. Mâncare de vinete cu roșii și usturoi. Vinete rumenite la tigaie cu usturoi, roșii și verdeață. Cum se fac vinete scăzute? 
Timp de preparare: 10 minute. Timp de gatire: 20 minute. Total: 30 minute.
Portii: 4 porții de vinete scăzute, cu usturoi și roșii.
Ingrediente:
  • 2 vinete medii,
  • 2 roșii de vară,
  • 4-5 căței de usturoi,
  • 3-4 linguri de ulei (poate fi de măsline),
  • sare, piper,
  • pătrunjel verde tocat.
În plus:
  • iaurt grecesc,
  • frunze de mentă verde.

Continuarea, pe savoriurbane.com



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply