AVE MARIA – Spectacole Extraordinare prezentate de Corul Madrigal la Constanța, în zilele de 15 și 16 august!

0
240
carturesti.ro%20

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Primăria Municipiului Constanța invită publicul constănțean și turiștii de pe litoralul Mării Negre la seria de Spectacole Extraordinare „Ave Maria”, organizate pe 15 și 16 august 2022, de la ora 21:00, pe faleza Cazinoului din Constanța (zona grupului statuar Mihai Eminescu).

Accesul spectatorilor la concerte este gratuit, dar se va face exclusiv prin rezervarea online a biletelor pe platforma Bilete.ro.

Biletele vor fi disponibile începând cu data de 8 august, ora 8.00 și vor putea fi rezervate conform regulamentului afișat pe platformă. Practic, cumperi un bilet cu valoare 0 de pe https://www.bilete.ro/ave-maria-eveniment, apoi primesti un bilet de la ei pe e-mail, pe care il arati la spectacol (digital, sau îl printezi). Noi îl scanăm si gata, poftiți la spectacol!

Evenimentul „Ave Maria” este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța și marchează sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, precum și Ziua Marinei Române. Corul Madrigal aduce la Constanța unul dintre cele mai iubite spectacole ale sale, ovaționat la scenă deschisă în ultimii doi ani, la București – „Ave Maria”, un concept artistic ce combină sunetul unic al acestui celebru ansamblu și o complexă regie de lumini și de spectacol.

Numai bine și vă așteptăm!


Mangalia News, 05.08.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply