”VARA FAVORITĂ”, pentru antreprenorii din Mangalia, la Favorit TV! [VIDEO] Vă invităm pe terasa piscinei de la Hotel Paradiso, să vă promovați produsele sau serviciile la nivel local și național, alături de Raoul și Anca Diana Panțâru

0
1318

Antreprenorii din Municipiul Mangalia, care doresc să își promoveze produsele sau serviciile la nivel local și național, sunt anunțați că, în zilele de Vineri, 20 si 27 august, se va înregistra la Mangalia, pe scena-studio, amenajată pe terasa piscinei Hotelului Paradiso, o emisiune de divertisment “Vara Favorită”, prezentată de Raoul și Anca Diana Panțâru. Aici îi invităm pe antreprenorii locali (din HoReCa, MLM, fitness, fotomodele, organizatori de evenimente etc), să participe, alături de vedete ale muzicii și să-și promoveze produsele sau serviciile la nivel local și național.

Pachetul promoțional cuprinde invitarea în emisiune, cu prezentarea afacerii, difuzarea logo-ului si prezentarea serviciilor sau produselor. Emisiunile vor fi difuzate pe Favorit TV, vineri seara, pe 20 si 27 august, începând cu ora 19:00! Persoana de contact: Ana Violani, telefon 0723330030 – Coordonator marketing ”Vara Favorită”.


Mangalia News, 31.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply