Start Up Nation 3: Ministrul Constantin-Daniel Cadariu apelează la românii din străinătate să se înscrie la Pilonul II-Diaspora

0
902

farmec.ro
carturesti.ro%20
Antreprenorii care vor fi selectați la finanțările de maximum 200.000 de lei din programul Start-Up Nation 2022 ar urma să semneze contractele de finanțare cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, începând din luna decembrie 2022 – speră ministrul Constantin-Daniel Cadariu.

„Cei care vor se pot înscrie până pe 1 septembrie 2022, după care noi vom face partea de analiză și sperăm ca în orizontul începutului de decembrie să semnăm contractele de finanțare” – a declarat, miercuri, Cadariu, la Canal 33.

Referitor la Pilonul II al programului SUN 3, dedicat românilor din diaspora care vin să facă afaceri în țară, el a confirmat informațiile publicate de StartupCafe.ro privind interesul destul de redus al aplicanților eligibili, dar ministrul a spus că a apelat și la ambasadele României, pentru a impulsiona înscrierea românilor din străinătate.

„Ce văd că se mișcă puțin mai greu, cel puțin pentru aceste prime zile, a trecut o săptămână, este componenta pentru diaspora. Este și motivul pentru care am apelat deja la toate ambasadele, am făcut scrisori în acest sens, sunt mobilizați atașații noștri comerciali pe lângă misiunile diplomatice, din păcate nu avem în toate țările” – a afirmat ministrul Antreprenoriatului.

Continuarea, cu VIDEO, pe startupcafe.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply