Festivalul „Baclavaua de Aur”, Mangalia, 29-30 iulie, Piața Republicii

0
437
carturesti.ro%20
Primăria municipiului Mangalia, cu implicarea Uniunii Democrate Turce din România, Filiala Mangalia, invită publicul interesat, la Festivalul „Baclavaua de Aur” – „Altın Baklava Festivali”, care va avea loc în perioada 29-30 iulie, în Piața Republicii, din localitate. În cadrul primei ediții a evenimentului, cu începere de la orele 17:00, vor avea loc prezentări de produse tradiționale turcești, un spectacol artistic, dar și multe alte surprize.

La deschiderea evenimentului, vineri, 29 iulie, sunt invitați oficiali din partea Prefecturii Constanța, Consulatului Turciei, Primăriei Mangalia, președintele UDTR, precum şi alțı membri de seamă ai Uniunii. Potrivit organizatorilor, spectacolul artistic de vineri va fi susținut de Ansamblul de dansuri turcești „Fidanlar”, din Constanța. Sâmbătă, 30 iulie, programul va continua cu Ansamblul „Tuna” din Tulcea, iar la ora 14:00, va avea loc și o demonstrație de pictură pe apă „EBRU”, în incinta Bibliotecii Municipale.

Pe parcursul desfășurării evenimentului, pe platoul din fața Casei de Cultură se vor monta patru corturi mari, unde vor fi amenajate standurile cu produse tradiționale, precum: plăcinte cu carne, cu brânză, dulciuri şi bineînțeles nelipsitele baclavale. În semn de recunoștință pentru cei care vor pregăti delicioasele preparate tradiționale turcești, organizatorii festivalului vor acorda acestora diplome de participare.


Mangalia News, 27.07.2022. (Comunicat al Primăriei Mangalia).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply