RUTE ALTERNATIVE pentru evitarea aglomerației de pe DN 39 Mangalia – Constanța, spre Autostrada A2 și de la Autostrada A2 spre Mangalia

0
754

Pe drumurile nationale din sudul litoralului sunt inregistrate valori ridicate de trafic, pe ambele sensuri de mers. Politisti din cadrul Serviciului Rutier sunt prezenti in principalele intersectii care ridica probleme, respectiv statiunea Eforie Nord (intrare si iesire) si DN 39/DN 38 (intersectie Agigea-Techirghiol), pentru asigurarea fluentei traficului rutier si prevenirea formarii de ambuteiaje.

Pentru evitarea aglomeratiei de pe DN 39 Mangalia – Constanta, conducatorii auto care se deplasează de pe litoral catre autostradă, sunt rugati să ia in calcul următoarea rută alternativă:

DN 39 Mangalia – DJ 391 Negru Vodă – DN 38 Topraisar – DJ 391 Mereni – DJ 308 Ciocârlia – DJ 381 – Valea Dacilor – Medgidia – Autostrada A2.

Totodată, conducătorii auto care se deplasează dinspre autostrada A2 către sudul litoralului, sunt rugati sa aiba in vedere urmatoarea rută alternativă:

Autostrada A2 – Medgidia – DJ 381 Valea Dacilor – DJ 308 Ciocârlia – DJ 391 Mereni – DN 38 Topraisar – DJ 391 Negru Vodă – DN 39 Mangalia.

Pentru reducerea riscului rutier, soferii sunt sfatuiti sa pastreze in mers o distanta corespunzatoare, care sa le permita sa opreasca in conditii de siguranta, sa respecte limitele legale de viteza, sa se asigure si sa semnalizeze cand schimba banda de circulatie, sa puna in functiuni luminile de avarie cand incheie o coloana care opreste sau incetineste brusc si sa acorde prioritate la iesirea din spatiile de servicii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 27.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply