Ministrul Lucian Romașcanu a fost aseară la 2 Mai! Ministerul Culturii și Primăria Limanu, prin programul „Cultura la Liman”, sprijină Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu” 

0
778

farmec.ro
carturesti.ro%20
» Ieri am avut o seară foarte specială, care ne onorează și ne dă încrederea că suntem pe drumul cel bun. Ministrul Culturii, domnul Lucian Romașcanu, a venit la Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, ceea ce a coincis cu ultima seară de proiecții de scurtmetraje aflate în competiție și cu proiecția lungmetrajului Maria, în regia lui Călin Peter Netzer, film pentru care Șerban Ionescu a fost distins, în 2003, cu Leopardul de Bronz, la Festivalul Internațional de Film de la Locarno.

Mulțumim, atât Ministerului Culturii, cât și Primăriei Limanu, care prin programul „Cultura la Liman” sprijină demersul nostru! Mulțumim publicului numeros și minunat care participă, zi de zi, la toate evenimentele. Este o imensă bucurie să găsim aici, în 2 Mai, un mediu atât de propice pentru acest festival tânăr.

MN: Cotidianul online Mangalia News a transmis zilnic reportaje de la Festivalul de Teatru și Film ”Șerban Ionescu”, desfășurat la 2 Mai – Limanu.


Mangalia News, 22.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply