Cultura la Liman – La finalul lunii iulie, ne vom bucura cu toții de Jazz, Blues & More, pe plaja din 2 Mai! [VIDEO]

0
1053

Cultura la Liman: Am promis muzică bună, un apus spectaculos și vocea mării în fundal! Ne onorăm promisiunile! La finalul lunii iulie, ne bucurăm cu toții de Jazz, Blues & More.

Artiști renumiți vin în 2 Mai, pentru a ne readuce aminte de atmosfera caldă a spectacolelor din Grădinile de vară! Timp de două zile, 2 Mai va răsuna pe ritmuri de jazz și blues, iar spectacolele vor fi perfecte pentru o seară de vară, la malul mării!

Așadar, nu vă faceți alt program pentru 29 și 30 iulie! Mergem cu toții la Concert, în 2 Mai! 

29 – 30 iulie 2022, două zile alese în toiul verii, pentru a ne lăsa purtați într-o călătorie de-a lungul timpului și de-a latul spațiului, la finalul căreia ne vom regăsi înăuntrul nostru… și al lor!
Jazz: Balkanamera. Jazz Q. Irina Sârbu Band. Nadia Trohin & Mircea Tiberian.
Blues: Roxana Stroe – Foxy Lady Band. Rareș Totu – Midnight Sun – featuring Aminda. Mike Godoroja & The Blue Spirit.

Ne scufundă în armonie și ne ridică pe valurile improvizației, M.C. Florian Lungu & Mike Godoroja! Lângă mare, în #2Mai. Ascultă-i, pentru a simți alături de ei libertatea muzicii! Bilete și abonamente, aici: https://www.ambilet.ro/tc-events/jazz-blues-more-2-mai-2022/

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pe principiul că, dacă avem răbdare, lucrurile cele mai bune apar, mai stăm nițel, până prin… 29 – 30 iulie și îi vedem la Blues, Jazz & More #2Mai, pe Rareș Totu – Midnight Sun, featuring Aminda!

Își pun în practică muuultele cunoștințe căpătate de-a lungul anilor. Și vor continua să facă asta la Jazz, Blues & More 2 Mai: Mike Godoroja & The Blue Spirit! 29 – 30 iulie 2022.

Cu Roxana Stroe – Foxy Lady Band, punem #2Mai pe harta blues-ului live! În 29 – 30 iulie, la Blues, Jazz & More!

Noaptea ne va prinde iar cu același jar… aprins de Nadia Trohin și Mircea Tiberian, la Jazz, Blues & More 2 Mai, în 29 iulie 2022!

Născuți în aceeași zi – 5 ianuarie, îi aducem împreună în 29 și 30 iulie să ne prezinte viața în esențe tari de Blues, Jazz & More: Florian Lungu și Mike Godoroja!


Mangalia News, 21.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply