De la IPJ Constanța: Mandat pus în aplicare de polițiști, la Costinești | Acțiuni pe linia prevenirii furturilor de pe plajă și depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, la Vama Veche – 2 Mai și Mamaia

0
741

farmec.ro
carturesti.ro%20

Mandat pus în aplicare de polițiști

La data de 18 iulie a.c., politisti din cadrul Serviciului Investigatii Criminale, cu sprijinul politistilor din cadrul Politiei statiunii Costinesti au identificat un barbat, de 26 de ani, pe numele caruia autoritatile britanice au transmis o semnalare cu privire la cererea de arestare provizorie in vederea extradarii emisa de Regatul Unit al Marii Britanii, sub aspectul savarsirii infractiunii de viol. Barbatul in cauza a fost retinut pentru 24 de ore, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, urmand a fi prezentat Curtii de Apel Constanta, cu privire la realizarea procedurii de punere in executare a cererii de arestare provizorie in vederea extradarii emisa de autoritatile din Marea Britanie.

Acțiuni ale polițiștilor

La data de 18 iulie a.c., politisti din cadrul Politiei municipiului Mangalia, Biroului de Politie Vama Veche – 2 Mai si Sectiei 3 Politie Rurala Mangalia au desfasurat actiuni si activitati pe linia prevenirii furturilor de pe plaja si din spatiile de cazare, depistarea persoanelor care expun animale la caldura excesiva si a conducatorilor auto care conduc sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor psihoactive. Astfel, au fost legitimate peste 100 de persoane, fiind oprite, pentru control, aproximativ 50 de vehicule. In urma activitatilor, politistii au aplicat 7 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproximativ 5.000 de lei, dintre care 2 la Legea nr. 61/1991 si 5 la O.U.G 195/2002.

La data de 18 iulie a.c., politisti din cadrul Politiei statiunii Mamaia au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale si mentinerea unui climat optim de ordine si siguranta publica. Astfel, politistii au legitimat peste 40 de persoane. In urma activitatilor, politistii au aplicat 4 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 500 de lei, toate la Legea 61/1991.


Mangalia News, 20.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply