Revista ”Datina” merge mai departe, într-o nouă formulă editorială. Aurelia Lăpușan a încheiat colaborarea cu Centrul ”Teodor Burada”, după 7 ani de activitate prodigioasă

0
590
Revista ”Datina” merge mai departe, într-o nouă formulă editorială. Aurelia Lăpușan a încheiat colaborarea cu Centrul ”Teodor Burada”, după 7 ani de activitate prodigioasă.
Iată mesajul transmis de prozatoarea, poeta, publicista, conf. univ. dr. Aurelia Lăpușan:

”Cu acest număr din revista Datina, se incheie o perioadă rodnică de colaborări culturale cu Centrul Teodor Burada. Mulțumesc minunaților autori de texte – scriitori, universitari, studenți, nume prestigioase, care au contribuit lună de lună ca revista să îsi mențină profilul, calitatea si audienta. Mulțumesc echipei Centrului care timp de 7 ani a crezut in proiectele propuse si a sustinut activitati menite să valorizeze memoria culturala a Dobrogei. Succes, Datinei, in noua formulă editorială!”

Contactată telefonic de ZIUA de Constanța, Laura Stroe, directorul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” Constanța, a transmis că revista Datina va merge mai departe, într-o nouă formulă editorială.

”Există și noi proiecte, cum ar fi un site al revistei, pentru ca publicul să aibă acces mai ușor. Revista Datina își va continua viața sub altă redacție, sub altă formă. Ceea ce este important este că revista va merge mai departe. A fost o colaborare frumoasă cu doamna Lăpușan, de peste 7 ani. O să mai urmeze proiecte de cercetare la care doamna va mai participa atât cât îi permite tipul și sănătatea.

Revista trebuie să apară constant. Revista este pe cultură tradițională. O să lucrăm la partea de modernitate. O să avem mai multă exprimare pe partea de online. Revista va avea și un site. Și partea de grafică va fi îmbunătățită. Pentru numărul 100, în luna august, o să avem și un eveniment”. (sursa: ziuaconstanta.ro).


Mangalia News, 19.07.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply