Cultura la Liman – Astăzi, Duminică, 17 iulie, în deschiderea celei de-a doua ediții a Festivalului de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, va cânta celebrul Taraf de Caliu, iar pe 22 iulie, iubitorii de muzică rock sunt invitați la concertul trupei Byron! Ne vedem la Festivalul de Teatru si Film! | Programul, pe zile, în perioada 17-23 iulie 2022

0
931
Cultura la Liman: Tânăra echipă artistică și organizatorică a Festivalului de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, formată din Carol Ionescu, Andreea Ciocîrlan, Dan Coza și Andrei Redinciuc, în frunte cu directorul onorific Magda Catone, dau întâlnire cinefililor și iubitorilor de teatru, la un festival unde vor putea participa la zeci de evenimente culturale, grupate în 4 mari categorii: TEATRU, FILM, EXPO și CONCERT.

Odată cu inaugurarea din acest an a categoriei CONCERT, organizatorii vă invită la două evenimente de neratat. Astăzi, pe 17 iulie, în deschiderea celei de-a doua ediții a festivalului, va cânta celebrul Taraf de Caliu, iar pe 22 iulie, iubitorii de muzică rock sunt invitați la concertul trupei Byron! Ne vedem la Festivalul de Teatru si Film!

MN: Alte articole dedicate Festivalului de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, publicate de Mangalia News, pot fi vizualizate AICI.


Mangalia News, 17.07.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply