Festival du Bonheur, cel mai spectaculos festival culinar, revine la Constanța, în perioada 14-17 iulie!

0
588

Cel mai spectaculos festival culinar își deschide porțile joi, 14 iulie, într-o locație inedită: Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Fie că veniți cu prietenii sau cu familia, vă puteți delecta cu o gamă largă de preparate. Timp de 4 zile, cele mai bune foodtruck-uri din România se adună pentru a oferi o paradă a savorilor.

Festivalul nu este doar unul gastronomic, constănțenii, dar și turiștii se pot bucura de o amenajare specială, cu zone de relaxare, spații dedicate activităților pentru copii și muzică de cea mai bună calitate. Experiența culturală se va îmbina cu cea culinară. Și în acest sfârșit de săptămână veți putea trăi momente de relaxare și bucurie alături de talentații soliști vocali și artiști lirici constănțeni în cadrul Stagiunii estivale 2022.

Vineri, 15 iulie, de la ora 20:30, sunteți invitați la concertul „Marea și Muzica”. Sâmbătă, 16 iulie și duminică, 17 iulie, de la ora 20:30, spectacolul „Reverie Estivală Muzicală” revine pe scena special amenajată în fața Teatrului.

Program:
Joi, 14 iulie: între orele 16:00-23:00;
Vineri, 15 iulie – duminică, 17 iulie: între orele 12:00-23:00.
Intrarea este liberă!

Vom transforma parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” într-o oază de relaxare. Pentru ca să bucurați de acest spațiu de recreere, facem apel la dumneavoastră să protejați zona de spațiu verde. (Primăria Constanța).


Mangalia News, 14.07.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply