Vlad Stancu, ARGINT la 400 m liber, la Europenele juniorilor! Ce cursă dramatică! Ce trăiri! Ce emoții în finală, acolo unde Vlad Stancu a cucerit Medalia de ARGINT!

0
597

ARGINT uluitor, pentru Vlad Stancu, la 400 m liber, la Europenele juniorilor! Ce cursă dramatică! Ce trăiri! Ce emoții în finala de la 400 m liber, unde Vlad Stancu a cucerit medalia de ARGINT!

După un start prudent și o cursă tactică excelentă, în care a întors pe locurile 5 și 7 în primii 300 m, pe ultima lungime de bazin a explodat pur și simplu a revenit în forță și a reușit să încheie al doilea cu timpul 3:50.61, la egalitate cu Krzysztof Chmielevski din Polonia! Întrecut doar de italianul Lorenzo Galossi, care a cucerit medalia de aur, elevul antrenoarei Iulia Becheru va împărți treapta a doua a podiumului european cu polonezul.

Vlad Stancu încheie această ediție a Campiontelor Europene de înot rezervate juniorilor, găzduită de Complexul Sportiv din Otopeni, cu 4 medalii – 2 AUR la 1500 m liber și ștafeta masculină 4×100 m liber și 2 ARGINT la 400 și 800 m liber.

FELICITĂRI, Vlad Stancu! Felicitări, antrenoarei sale, Iulia Becheru!


Mangalia News, 11.07.2022. (sursa: Comitetul Olimpic și Sportiv Român).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply