Wimbledon 2022, U14 – FINALĂ SUTĂ LA SUTĂ ROMÂNEASCĂ!!! Performanță uriașă pentru tenisul românesc » Alexia Tatu și Andreea Soare, în finala junioarelor U14!

0
955

gsp.ro: Alexia Ioana Tatu (14 ani) și Andreea Diana Soare (15 ani) vor disputa, duminică, 10 iulie, finala junioarelor U14, la Wimbledon 2022. 

Alexia și Andreea aveau 10 ani, în momentul în care Simona Halep cucerea primul titlu de Grand Slam din carieră, la Roland Garros 2018. Cele două junioare îi calcă pe urme și pot scrie o pagină de istorie pentru tenisul din România.

Organizatorii unicului Grand Slam disputat pe iarbă au decis ca, de anul acesta, să organizeze și un concurs destinat juniorilor U14. Prima finală a fetelor va fi una sută la sută românească.

Alexia Ioana Tatu, originară din Buzău, a fost cap de serie numărul 1 și s-a distrat pe durata turneului. Nu a cedat niciun set, iar astăzi, în semifinală, a trecut cu 6-3, 6-0 de argentinianca Sol Ailin Larraya.

Andreea Diana Soare, jucătoare din Medgidia, favorita numărul 5 a competiției a avut un parcurs la fel de strălucitor. Nici ea nu a pierdut vreun set. În penultimul act a învins-o pe britanica Isabelle Britton, scor 6-0, 7-5.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, pe www.gsp.ro

UPDATE: Finala 100% românească de pe Wimbledon a fost câștigată de Alexia Tatu. Alexia a învins-o pe Andreea Soare cu scorul de 7-6, 6-4. 



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply