„Costumul popular – simbol al identității naționale” – O bijuterie de expoziție vernisată cu ocazia Zilei Universale a IEI, la Muzeul Militar Național, deschisă până pe 30 septembrie! [VIDEO]

0
698

farmec.ro
carturesti.ro%20
Un segment este dedicat colecției regale, cu o serie de costume și cămăși ce au aparținut Familei Regale a României, iar altul este dedicat eroilor români, bărbați și femei, care au luptat pentru țară. Impresionant și emoționant, de la fir la poveste. Mulțumesc și felicit Muzeul Militar Naţional “Regele Ferdinand I” și Ministerul Apărării Nationale, România – www.mapn.ro, pentru acest splendid omagiu adus istoriei portului tradițional românesc. Vă invit să o vizitați când aveți ocazia, până pe 30 Septembrie. (Andreea Diana Tănăsescu).

Muzeul Militar Naţional “Regele Ferdinand I”: Mulțumim colegilor de la Centrul de Televiziune și Film al M.Ap.N., doamnei redactor, locotenent-colonel Cornelia Mihăilă și domnului George Motoacă, pentru realizarea filmului documentar prilejuit de realizarea și vernisajul expoziției temporare „Costumul popular – simbol al identității naționale”. Expoziția reunește piese și obiecte de factură populară, multe inedite, din patrimoniul muzeului nostru. Expoziția este deschisă publicului până la data de 30 septembrie 2022.


Mangalia News, 08.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply