A 3-A MEDALIE DE AUR PENTRU DAVID POPOVICI! ESTE CAMPION EUROPEAN DE JUNIORI LA 50 M LIBER!!!

0
552

DAVID POPOVICI, CAMPION EUROPEAN DE JUNIORI LA 50 M LIBER!!!

Ce cursă! Ce luptă! David Popovici a cucerit AURUL la 50 m liber cu un nou record național – 22.16. Deși nu este proba sa favorită, David Popovici a zburat pe cei 50 m și, după ce a mers umăr la umăr cu adversarii săi în prima jumătate de bazin, a reușit să încheie primul această finală!

Este a 3-a medalie de aur pentru David Popovici, la această ediție a Campionatelor Europene de înot pentru juniori de la Otopeni, după aurul cucerit la 200 m liber și cu ștafeta masculină 4×100 m liber.

Bravo, DAVID! Ești un adevărat campion! (Comitetul Olimpic și Sportiv Român).

Imnul României a răsunat din nou în Complexul sportiv din Otopeni, unde se desfășoară Campionatele Europene de înot rezervate juniorilor. David Popovici a urcat pentru a treia oară pe prima treaptă a podiumului, după ce a încheiat primul finala de la 50 m liber, deși nu este proba lui favorită, demonstrând încă o dată forma fantastică în care se află.
Podiumul a fost completat de Jere Hribar din Croaţia şi de Martin Kartavi, din Israel.
Impulsionați de exemplul dat de David Popovici, și alți componenți ai lotului de înot al României au obținut rezultate onorabile.

Delegaţia României a câştigat până acum 6 medalii la Europenele de înot pentru juniori de la Otopeni:
4 AUR – ştafeta masculină 4×100 m liber (David Popovici, Vlad Stancu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu), David Popovici la 200 m liber şi 50 m liber, Vlad Ştefan Stancu la 1.500 m liber
2 ARGINT – ştafeta mixtă 4×100 m liber (David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, Bianca Costea şi Rebecca Aimee Diaconescu), Bianca Costea, la 50 m liber.

AUUUUR! David Popovici este campion european în proba de 50 m liber de la CE de Înot Juniori 2022. Mulţumim, copil minunat! (TVR1).

FRNPM: CAMPIONATUL EUROPEAN DE ÎNOT PENTRU JUNIORI.
David Popovici, după aurul la 50 m liber: “Medaliile mele le dedic tuturor celor care îmi sunt alături!”. David Popovici a câștigat o nouă medalie de aur la această ediție a Campionatului European de înot pentru juniori.


Mangalia News, 08.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply