Echipa României a câştigat Medalia de Aur în proba de ştafetă masculin 4×100 m liber, la Europenele de natație jumiori, după o cursă pasionantă, în care s-a luptat pentru primul loc cu echipa Marii Britanii, până pe ultimii metri!

0
425

farmec.ro
carturesti.ro%20

O medalie de aur, un loc 5 și două calificări în finale. Acesta este bilanțul delegației României la finalul sesiunii de seară din prima zi de concurs de la Campionatul European de înot pentru juniori, ediția România 2022.

Rezultatele de marți seara:
* Ștafeta 4×100 m liber masculin – România (David Popovici, Vlad Stancu, Alexandru Constantinescu, Ștefan Cozma, Patrick-Sebastian Dinu) – 3:18.93 min. – MEDALIE DE AUR!
* Ștafeta 4×100 m liber feminin – România (Bianca Costea, Rebecca-Aimme Diaconescu, Irina Preda și Anastasia Bako) – 3:48.57 min. – locul 5;
* 200 m liber masculin – David Popovici – 1:47.93 – calificat în finală.
* 50 m spate feminin – Rebecca-Aimee Diaconescu – 29.34 s – calificată în finală;
* 50 m spate – Aissia-Claudia Prisecariu – 29.83 s – se oprește în semifinale;
* 200 m liber feminin – Ana Maria Sibișeanu – 2:06.25 min. – se oprește în semifinale;
* 200 m fluture masculin – Cristian Lăpădat – 2:02.86 min. – se oprește în semifinale.
FELICITĂRI, TUTUROR! (FRNPM).

Declarațiile băieților de AUR din ștafeta de 4×100 m liber a României:

Echipa României a câştigat Medalia de Aur în proba de ştafetă masculin 4×100 m liber, la Europenele de natație jumiori, după o cursă pasionantă, în care s-a luptat pentru primul loc cu echipa Marii Britanii, până pe ultimii metri! Programul transmisiunilor zilei de miercuri, 6 iulie: ora 17:00, Înot – Campionatale Europene de Juniori de la Otopeni, pe TVR 1.


Comitetul Olimpic și Sportiv Român:

AUUUR, ROMÂÂÂNIAAA!!

David Popovici, Vlad Stancu, Ștefan Cozma și Patrick-Sebastian Dinu sunt campioni europeni de juniori!

Ștafeta masculină de 4×100 m liber a României a cucerit AURUL european de juniori la capătul unei curse de infarct. Confirmându-și statutul de mare favorită după ce s-a calificat în finală cu cel mai bun timp din serii, în ultimul act, ștafeta tricoloră în formula David Popovici, Vlad Stancu, Ștefan Cozma, Patrick-Sebastian Dinu a înotat excelent și a încheiat pe primul loc cele opt lungimi de bazin, la mare luptă cu stafeta din Marea Britanie.
Campionul mondial la 100 și 200 m liber David Popovici a luat startul în primul schimb și a condus detașat predând ștafeta cel dintâi. În schimbul doi, Vlad Stancu a reuși șă mențină avantajul și a întors primul, dar a sosit al doilea și tot al doilea i-a predat stafeta lui Ștefan Cozma, în schimbul trei. Pe ultima sută de metri, Patrick Dinu a reușit o cursă fenomenală și, deși a plecat din poziția a doua, a recuperat pe ultimii 50 m și după o cursă umăr la umăr cu reprezentantul Marii Britanii a încheiat primul, aducând aurul pentru ștafeta României.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cei patru fantastici au reușit să transforme în AUR, argintul cucerit anul trecut la Roma.
Excelentă performanță a tinerilor înotări români la în bazinul de la Otopeni, la Campionatele Europene de înot rezervate juniorilor.
Podiumul la ștafeta masculină 4×100 m liber:
ROMÂNIA – AUR (3:18.93), Marea Britanie – Argint (3:19.01), Italia – Bronz (3:19.42)
FELICITĂRI, BĂIEȚI!


Mangalia News, 06.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply