De la IPJ Constanța: Infracțiuni de înșelăciune, infracțiuni rutiere, acțiuni de prevenire și combatere a comertului ilicit și a faptelor antisociale, în localitățile Medgidia, Mangalia, Constanța și Eforie

0
297
astratex.ro

Cercetat pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune în formă continuă.

Urmare a cercetarilor intr-un dosar penal care vizeaza savarsirea infractiunii de inselaciune in forma continua, politisti din cadrul Biroului de Investigare a Criminalitatii Economice Medgidia au identificat un barbat de 24 de ani, banuit de comiterea faptei. In perioada septembrie 2019 – decembrie 2021, barbatul in cauza ar fi postat anunturi fictive pe site-uri comerciale de vanzari online, privind bunuri pe care acesta nu le detinea, astfel inducand in eroare un numar de 16 persoane, prejudiciul fiind in valoare de aproximativ 235.000 de lei. Barbatul in cauza a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de azi sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Medgidia cu propunere de arestare preventiva. Persoana in cauza a fost introdusa in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva.

Infractiuni constatate de politisti

La data de 4 iulie a.c., in jurul orei 7.00, politisti din cadrul Biroului de Politie Vama Veche – 2 Mai au identificat un barbat de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihail Kogalniceanu din municipiul Mangalia, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei in sange. Barbatul in cauza a fost implicat intr-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 5 iulie a.c., in jurul orei 8.30, politisti din cadrul Biroului Rutier Constanta au identificat un barbat de 56 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I. C. Bratianu din municipiul Constanta, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei in sange.

La data de 5 iulie a.c., in jurul orei 00.00, politisti din cadrul Serviciului Rutier au identificat un barbat de 28 de ani, care a condus un autoturism pe DN2A, in zona aeroportului Mihail Kogalniceanu, avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada in curs.

La data de 5 iulie a.c., in jurul orei 8.00, politisti din cadrul Biroului Rutier Constanta au identificat un barbat de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dionisie cel Mic din municipiul Constanta, avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada in curs.

La data de 5 iulie a.c., in jurul orei 9.00, politisti din cadrul Biroului Rutier Constanta au identificat un barbat de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dezrobirii din municipiul Constanta, avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada in curs. In toate cauzele au fost intocmite dosare de cercetare penala.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Actiune a politistilor

La data de 4 iulie a.c., politisti din cadrul Politiei statiunii Eforie, impreuna cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanta si politisti locali din cadrul Politiei Locale Eforie au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii comertului ilicit si a faptelor antisociale in zona plajei si zona adiacenta. In urma activitatilor, politistii au aplicat 6 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproximativ 14.500 de lei.


Mangalia News, 06.07.2022. (sursa: IPJ Constanța).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply