Europenele de înot pentru Juniori de la Otopeni, de marți, 5 iulie, până duminică,10 iulie 2022 | Transmisiuni în direct, pe TVR1, zilnic, de la ora 17:00. Hai, România!

0
238
carturesti.ro%20

Alina Alexoi: ”Haideți la Europenele de înot pentru Juniori de la Otopeni! De marți, până duminică! O bijuterie de complex, o piscină care “cere” performanță. Aici, oamenii “lucrează” pentru România!

Camelia Potec, președinte FRNPM, e zi lumină la bazin, organizarea unei competiții Europene nu e deloc ușoară. Felicitări, Cami! Pentru tine și echipa ta! Mihai Covaliu, președinte COSR, a vizitat recent complexul din Otopeni. Cei doi campioni olimpici speră ca în acest bazin să înoate viitorii campioni olimpici ai României.

Eu vă dau întâlnire la TVR1, de marți până duminică, de la ora 17.00. Abia aștept să comentez cursele și să ne bucurăm împreună de o asemenea competiție.
Hai, România!

FRNPM: Campionatul European de înot pentru juniori va fi transmis LIVE pe TVR 1
Campionatul European de înot pentru juniori, care va avea loc în incinta Complexului Olimpic de Natație din Otopeni, în perioada 5-10 iulie 2022, va fi transmis LIVE pe TVR 1.
Postul național de televiziune va onora acestă competiție cu o super-producție și va transmite LIVE semifinalele, finalele și festivitățile de premiere, în toate cele șase zile de concurs, începând cu ora 17:00.
Totodată, toate cursele din serii, care vor începe în fiecare zi la ora 10:00 dimineața, vor putea fi urmărite LIVE pe canalul de YouTube și pe site-ul oficial al Federației Române de Natație și Pentatlon Mondern: www.frnpm.ro.
Nu uitați, dacă doriți să vedeți pe viu această competiție, găzduită în premieră de țara noastră, vă puteți procura bilete accesând link-ul de mai jos:
https://www.entertix.ro/…/campionatele-europene-de-not…


Mangalia News, 02.07.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply