De la Alfa la o… Bega, cu Goran Mrakić

0
669

farmec.ro
carturesti.ro%20
”Despre Skiathos, berea Alfa, Nottingham Forest, un zbor cu întârziere și wc-ul aeroportului din Timișoara”. (Goran Mrakić).
Pilotul își cere scuze pentru întârziere și anunță că începe aterizarea pe aeroportul Timișoara. E trecut de miezul nopții și încerc să disting în întuneric localitățile în funcție de conturul luminilor de jos. Beau ultima gură călâie din doza de bere Alfa la 0,33, după care o turtesc și-o îndes în plasa scaunului din față.

Îi povestesc fotografului Seba Tătaru, care stă pe scaunul de lângă mine, despre discuția de pe malul mării cu o familie de englezi. După ce băiatul de 7-8 ani, Dave, care se juca și se stropea în apă cu fiul meu, a declarat că ține cu Nottingham Forest, i-am spus tatălui său, mândru să-mi etalez cunoștințele, că-s născut în același an în care ”pădurarii” au câștigat prima lor Cupă a Campionilor. Mi-a dat însă imediat seama că nu știe când a fost asta, la fel cum habar n-are cine-s Trevor Francis, Peter Shilton sau Archie Gemmill. Am rămas interzis când mi-a spus că nici n-a auzit de Partizan Belgrad! […]

Continuarea, pe strictsecret.ro

MN: Din scrierile timișoreanului Goran Mrakić, cotidianul online Mangalia News a publicat mai multe articole ce pot fi citite AICI. Volumele sale ”Povestiri din garaj” și ”Lumea e cămașa mea de forță” (poeme prozastice), pot fi procurate de AICI.


Mangalia News, 29.06.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply