PAGANINI MAGIC – MUZICA TURNEULUI STRADIVARIUS – Raft dedicat, cu muzici și cărți alese pe sprânceană de ALEXANDRU TOMESCU, ca tot atâtea motive de inspirație pentru el, dar și pentru voi

0
609

farmec.ro
carturesti.ro%20

Turneul Internațional Stradivarius revine în 2022 cu o nouă ediție, cu experiențe speciale împărtășite de Alexandru Tomescu, vioara Stradivarius, Dragoș Ilie și chitara lui clasică, cu publicul larg. Îi puteți întâlni din nou vara aceasta în spații dintre cele mai neconvenționale: de la Casa Memorială Iuliu Maniu, de la Bădăcin, județul Sălaj, până la Cabana Caraiman din Bucegi, trecând prin parcul Coloanei fără sfârșit de la Târgu Jiu, sau Muzeul Brukenthal de la Sibiu. Pentru programul complet al turneului, vă invităm pe pagina oficială a Turneului.

În 2022, Alexandru Tomescu revine la Paganini și la pizzicato-ul său celebru, de data aceasta cu un program de 6 sonate pentru vioară și chitară.

La rândul nostru, însoțim din nou Turneul Stradivarius pe carturesti.ro, cu un raft dedicat, cu muzici și cărți alese pe sprânceană de Alexandru Tomescu, ca tot atâtea motive de inspirație pentru el, dar și pentru voi: RAFTURI ALESE / MUZICA TURNEULUI STRADIVARIUS.


Mangalia News, 26.06.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply