SUMMER READING – Tot ce este mai bun de citit vara asta! Aveți de unde alege!

0
531
SUMMER READING – Vara asta citim. Și nu orice, pentru că am pregătit o selecție amplă cu recomandări de lecturi de vară dintre cele mai diverse. Pentru început, vă propunem să încercați recomandările noastre de cărți cu simțul umorului. În felul ăsta vă binedispuneți pentru ceva vreme (mai ales dacă aveți concediu mai târziu în vară) și puteți trece mai ușor la următoarea etapă și la următoarea serie de lecturi. Spuneți-ne sincer, faceți vreodată vreun bagaj fără să puneți una, două cărți în valiză? Pentru aceia dintre voi care călătoriți cu avionul și aveți limită de kilograme la bagaje, avem o selecție specială de cărți ușor de luat cu tine. Sau, de ce nu, recomandările noastre de deschis porți către alte lumi. Titlurile din categoria o sperietură bună vine citind se asortează în mod natural cu o călătorie cu trenul autohton. Tot aici recomandăm și cărțile care vă fac mintea suplă; aveți timp berechet de aprofundat.
Pe plajă, sunt numai bune cărțile de care să te îndrăgostești. Iar la munte merge să recitiți un clasic, sincer. Sau, dimpotrivă, să vă distrați cu propunerile noastre de citit în stele. Pe marginea unei piscine, cu un cocktail în mână, mergeți la sigur cu bestsellerurile primei jumătăți de 2022, ca să vă simțiți în trend din toate punctele de vedere. Amatorii de lecturi tinere se pot bucura în continuare de o selecție dedicată YA. Iar pentru copii, mai mici sau mai mari, avem și cărți de noapte bună, dar și de joacă, bune și pentru părinți, mai ales că îi țin ocupați pe cei mici.
Sugestiile noastre vă așteaptă în perioada 21 iunie – 31 august, cu tentații în limba română și engleză, numai pe carturesti.ro. Vă urăm așadar, vacanță, pardon, lectură plăcută!
Cu un click pe poză, alegeți și comandați cartea care vă place!


Mangalia News, 21.06.2022.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply