PĂMÂNTAREA – Importanța contactului fizic cu Pământul

0
523

farmec.ro
carturesti.ro%20

Știați că lipsa contactului fizic cu Pământul duce la oboseală cronică, dureri, inflamații cronice și multe alte efecte negative cronice?

Ai observat că stilul modern de a trai pe care ni l-am creat este un mod de a trai complet izolati electric de Pamant – materialele din care sunt construite casele, blocurile in care locuim sunt izolatori electrici, inclusiv masina, incaltamintea obisnuita, fiindca are talpa de cauciuc, asfaltul, de asemenea, ne izoleaza electric de Pamant. Deoarece corpul nostru functioneaza si electric, aceasta izolare ne afecteaza negativ in moduri in care poate nici nu ne-am imaginat. Remediul este simplu:

Conectează-te fizic cu Pământul!

Mergi desculț prin iarbă, pe pământ, în parc, la mare pe plajă, la munte, atinge copacii, plantele. In momentele in care esti acasă, fie la bloc sau la casă, la serviciu sau undeva in interior unde nu poti avea contact direct cu energia Pamantului, poti folosi tehnologia Earthing.
Unii oameni, când merg desculți pe plajă, pe pământ, pe un câmp proaspăt udat de roua diminetii, simt energia Pământului ca pe o caldură, sau furnicături, ori în talpă, ori în alte zone din corp, altii pur si simplu simt o îmbunătățire generală a stării fizice, emotionale si mentale.
Conectarea directă cu energia Pamantului are o influență puternică și pozitivă asupra stării de sănătate. Ca o analogie, gandeste-te la un bec care are o conexiune electrică foarte slabă, discontinuă. Becul pâlpâie, luminează slab sau deloc. Majoritatea oamenilor trec prin viață cu o stare de sănătate care pâlpâie sau este extrem de slabă…, deseori fără să realizăm”. (sursa: internet).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply